Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Cultuur
  • Familiedagen
  • Challenge/teambuilding

Deze teambuildingactiviteit van Charlerooms sleept uw medewerkers mee in een onwaarschijnlijk verhaal dat zich afspeelt in het jaar 1967. Slagen ze erin de erfenis terug te krijgen?

Het concept

We schrijven 1967 en uw medewerkers krijgen welgeteld 60 minuten om hun erfenis terug te ‘stelen’ uit de brandkast van de louche advocaat Maître Hembise.

  • 2 tot 12 spelers
  • 1 of 2 teams tegelijkertijd

Het scenario

1967 is het jaar waarin Charles Darrow het inmiddels wereldberoemde spel Monopoly bedenkt. Hij laat het patenteren bij Maître Hembise, tot groot ongenoegen van enkele jongeren. “Dief!” Zij beweren dat niemand minder dan hun achter-oudtante Elizabeth Maggie Phillips het spel bedacht! De jonge erfgenamen moeten al hun kennis aanwenden en vooral in team werken om de brandkast van de gluiperigste advocaat van Charleroi te kraken en hun erfenis terug te halen.

De organisator

Charlerooms organiseert en host indoor en outdoor escapegames en incentives op maat. Ontdek ook Kalikazan, een ontsnappingsspel waarbij de deelnemers zich een weg moeten banen door het donker om de natuur te redden.

Het Kabinet van Maître Hembise is een tijdreis en teambuilding in hartje Charleroi.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.