Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Chocolatier
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Producent

Cooking Class! Afspraak in het Chocolademuseum van meester-chocolatier Jean-Philippe Darcis die u de kneepjes van het vlak leert tijdens een incentive in de provincie Luik.

In het Chocolademuseum worden de smaakpapillen van uw medewerkers uitgebreid geprikkeld. Ze worden teruggevoerd naar hun kindertijd en leren weer iets nieuws bij. Ideaal om hun kennis uit te breiden, gesprekken op gang te brengen en ervaringen uit te wisselen!

Zintuiglijke teambuilding

  • Bij Darcis is chocolade een kunst, en een om te delen met anderen. Het Chocolademuseum organiseert speciaal voor bedrijven originele teambuildingactiviteiten die de zintuigen prikkelen. Dat kan onder de vorm van een opleiding of als demonstratie.
  • Uw medewerkers worden eerst uitgenodigd voor een geleid bezoek en nemen vervolgens deel aan ‘Cooking Class’-workshops. Na afloop weten ze alles over het traject dat chocolade aflegt – van cacaoboon tot praline – en weten ze de kwaliteit ervan ook beter naar waarde te schatten. Een ludieke maar verrijkende ervaring!
  • De cursussen worden in kleine groepen georganiseerd en worden begeleid door Jean-Philippe Darcis zelf of een van de chefs uit zijn team.

In het Chocolademuseum van Verviers leren uw medewerkers alle facetten van onze nationale trots kennen tijdens een ludieke teambuilding.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Chinees - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Activiteiten

6-12 jaar - +12 jaar

Visites

Groep - DE - EN - CN - FR - NL - Individueel - DE - EN - CN - FR - NL - Betalend - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet