• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De kasteelhoeve van Naxhelet werd omgevormd tot fantastische clubhouse, restaurant en hotel met 35 kamers uitgerust met een spa en seminariezalen.

Naxhelet Golf Club | Meetings en incentives in Wallonië

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

De troeven:

  • Eenvoudig bereikbaar
  • Op 20 minuten van het centrum van Luik of Namen
  • Nieuw golfparcours (27 holes) ontworpen door Engelse architect Martin Hawtree.


Ondergebracht in de voormalige gerenoveerde kasteelhoeve genieten de 33 kamers en 2 appartementen van het Hotel Naxhelet van een uitzonderlijke landschap met zicht op het golfterrein, de Practice of het gezellige dorpje Moha.

De suites zijn atypisch: het zijn duplexen of liggen in een voormalige 19de-eeuwse kapel. Ze zijn een perfecte combinatie van oud en modern.
De 300 m² vergaderruimte bestaande uit 3 vergaderzalen bieden een "Meeting Room" met touchpad voor 20 personen, een moduleerbare zaal voor 90 personen en een "Conference Room" met plaats voor 200 personen en vertaalcabines.

De laatstgenoemde ruimte beschikt ook over een buitenterras en een prachtige foyer. Uw koffiepauzes worden nog smakelijker...
Het restaurant biedt plaats aan 80 personen en focust op inventieve streekkeuken met aandacht voor gezelligheid en authenticiteit.
Uw culinaire, sportieve of golfhonger worden volop gestild als u uw vergadering koppelt aan een sportieve competitie, een degustatie, een avond in het wellnesscenter of eender welke andere bedrijfsactiviteit!

 

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Bar - Winkel/boetiek - Restaurant - Telefoon - Vestiaire - WiFi