Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Romantisch hotel

Het Best Western Plus Golden Lakes Hotel is een all-in-one-oplossing voor uw seminars langs de Meren van de Eau d’Heure.

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

 

Dit hotel is ideaal gelegen aan de waterkant en beschikt over een complete infrastructuur voor al uw meerdaagse seminaries.

4 sterrenhotel

Het Golden Lakes Hotel is een 4 sterrenhotel met Best Western Plus-certificaat. Het telt 79 kamers, studio’s en appartementen die allemaal uitkijken op de Meren van de Eau d’Heure:

  • tweepersoonskamers
  • familiekamers
  • VIP-studio's
  • appartementen

Modulair seminariecentrum

Deze seminarieruimte van 500 m² bestaat uit 7 volledig moduleerbare vergaderzalen die tot 600 personen kunnen ontvangen.

In de bar- en ontbijtruimte, de foyer en de professionele keuken van het Golden Lakes Hotel kunt u terecht voor een kwaliteitsvol cateringaanbod dat onontbeerlijk is voor het succes van uw event.

Teambuildingactiviteiten

Het domein van de Meren van de Eau d’Heure biedt u een hele waaier aan watersport-, wandel-, culturele en sportieve activiteiten voor uw teambuilding.

Het Golden Lakes Hotel heeft alles om van uw seminars en professionele bijeenkomsten een succes te maken.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen7600600
U-vorm727142
Type school/seminarie740291
Totaal aantal zalen756297
Boardroom740211
Banket/diner750240
Cocktail/receptie7100600

Aantal personen : 196 personen

Aantal kamers : 79

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands - Portugees

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Bar - Barbecue - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Kluis - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten