Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Conferentie- en congrescentrum

Les Pieds Dans L'eau is een prachtige locatie in La Roche-en-Ardenne met een inspirerende natuurlijke omgeving voor uw seminars. Uw team is er bovendien de enige gastheer!

De oude boerderij, die volledig werd gerenoveerd, is gelegen in Jupille midden in de Ardennen, aan de oever van de Ourthe. Ze wordt voor bedrijfsevenementen ter beschikking gesteld door Wildtrails.

Exclusieve seminars en op maat

Les Pieds Dans L'eau beschikt over originele ruimtes voor uw vergaderingen en seminars in een relaxt kader, omgeven door de natuur.

  • Op het terras werkt u praktisch met uw voeten in de rivier.
  • Binnen wacht u een aangename ruimte met een open haard om in alle comfort een vergadering of een trainingssessie te organiseren

Uw team kan het hele huis gebruiken. Op deze manier kan het ook optimaal de meeting-, catering- en teambuildingservices benutten

Wildtrails

Sinds 1994 biedt Wildtrails luxueuze locaties aan voor zakelijke meetings, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Waalse, Belgische en internationale ondernemingen

Les Pieds Dans L'eau verwelkomt uw teams aan de oevers van de Ourthe en het water zorgt samen met het groen van de Ardennen voor een bezielende natuurlijke sfeer.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen12020

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands