Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • MICE-organisator
  • Culturele rondreizen

Wilt u de medewerkers van uw bedrijf of vereniging een speciale dag bezorgen? Een originele teambuilding organiseren in Namen? Neem dan contact op met de Dienst voor Toerisme!

Het professionele en meertalige team van de toeristische dienst van Namen werkt samen met u een programma op maat uit.

Teambuildingactiviteiten en family days

Visit Namur beschikt over een divers aanbod om uw medewerkers de hoofdstad van Wallonië te laten ontdekken tijdens een activiteit in groep of met het gezin. De uiteenlopende formules passen binnen elk budget, elke leeftijdscategorie en elke interessesfeer.

Kies uit:

  • een gastronomische rally die u de oude wijken leert kennen en waarbij u een compleet menu krijgt geserveerd, gang per gang in een andere zaak
  • de cityquiz, een stadsspel in teamverband vol verrassende en leuke uitdagingen rond de vele culturele, culinaire en historische rijkdommen van Namen
  • de Mosacode, een schattenjacht waarbij uw team de Graaf van Namen moet helpen de geheime code van de kluis te vinden! De winnaar wacht alvast een fijne beloning.

De Naamse Dienst voor Toerisme staat garant voor een professionele aanpak en een geslaagd professioneel event!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands