• MICE-organisator
  • Meeting & incentive organisator
  • Evenementenorganisator

Le Siroteur host professionele events en teambuildings, met een escapegame nabij Namen en de verhuur van houten spellen overal in Wallonië.

Bedenker van eenvoudig plezier

Le Siroteur is een vzw die mikt op een wereld die wat trager draait en wat vrediger oogt. Ze helpt volwassenen te onthaasten en de eenvoudige en essentiële geneugten van het leven te herontdekken, zich opnieuw verbonden te voelen met anderen en hun innerlijke kind terug te vinden.

Inspiratie en experimenten zorgen voor de nodige overtuiging om de bakens te verzetten. De organisator ontwikkelt in dat kader ludieke concepten voor bedrijfs- en teambuildingevents.

  • Verhuur van originele en traditionele reuzenspellen in hout
  • Proust Alors! Een pretpark om de tijd te vertragen
  • ’Le Pwairet’: escapegame in de openlucht

De houten spellen worden ter plaatse vervaardigd in een atelier, in een voormalige siroopfabriek in Émines, in de regio Namen.

Teambuilding buiten

Le Siroteur heeft ook een buitenactiviteit voor uw teambuildings ontwikkeld, een boeiende escapegame in de ongerepte natuur.

‘Le Pwairet’ baseert zich op historische elementen en folkloristische tradities. Maar geen paniek, deze escapegame is niet tegen de tijd!

Le Siroteur brengt u en uw medewerkers opnieuw ‘joie de vivre’ bij en het grote plezier van kleine dingen!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans