Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Challenge/teambuilding

Met de VIRTUAL WINE ESCAPE GAME® heeft Cinéréa Benelux een eigentijdse teambuilding ontwikkeld, die uitdagingen koppelt aan proefplezier.

Ontrafel de aanwijzingen, werk in team en los de raadsels op om te achterhalen welke wijnen u proeft. Een volkomen nieuwe virtuele teambuilding rond wijn.

Het concept

Elke deelnemer krijgt thuis een doos opgestuurd met 3 flesjes wijn van 100 ml. Hij vindt er ook verschillende aanwijzingen in waarmee hij de virtuele ‘sloten’ kan kraken en belangrijke informatie kan achterhalen over de gedegusteerde wijnen.

  • Timing: ongeveer 1,5 u
  • Van 4 tot 30 personen

Deze virtuele speurtocht voert u van de ene naar de andere wijn. Om de rode draad van de degustatie te vinden, moeten de teams doeltreffend communiceren en samenwerken.

De organisator

Cinéréa Benelux is gespecialiseerd in luxe wijnproeverijen in België en organiseert zakelijke evenementen rond uiteenlopende degustaties (wijn, bier, chocolade, ...).

Andere animaties rond wijn:

Ontdek alle teambuildingactiviteiten van Cinéréa Benelux.

Als virtuele speurtocht vormt de VIRTUAL WINE ESCAPE GAME® de perfecte aangelegenheid om de teamspirit weer aan te wakkeren.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.