Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Culinaire teambuilding

 

Onze culinaire wandeling laat u Luik, haar cultuur en geschiedenis ontdekken of herontdekken; dat alles voorgeschoteld met intrigerende anekdotes.

Bij het geleid bezoek van Discover Belgium legt u alle geheimen van Luik bloot. Samen met de ervaren gids ontdekt u de Luikse keuken in drie zorgvuldig geselecteerde restaurants. Van het voorgerecht tot het dessert, met een lichte omzwerving langs het hoofdgerecht, serveren wij u het beste van de Cité Ardente, van gastronomie tot cultuur.

Luik is een stad in volle omwenteling

Ze heeft haar bezoekers veel te bieden als grootste stad van Wallonië. Luik heeft de afgelopen tien jaar dan ook een ware metamorfose ondergaan. De Place Saint-Lambert, in het hart van de stad, is daar een goed voorbeeld van. Het hele plein is een voetgangerszone die bovendien het ondergrondse Archeoforum omvat. Sinds 2009 heeft het station Guillemins, ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava Valls, een hele wijk gemoderniseerd en gerevitaliseerd. Het is nu een prestigieuze toegangspoort tot de stad en haar vele verleidingen.

Een vurige stad is Luik zeker

Maar Luik heeft nog veel meer troeven:

  • de Sint-Pauluskathedraal,
  • de gezellige cafeetjes en bistro's,
  • uitstekende restaurants,
  • meer winkels dan u kunt tellen,
  • en nog tal van verrassingen.

Sportievelingen die de 374 treden van de Buerenberg aandurven, hebben vanaf de top van de Citadel een onvergetelijk panoramisch uitzicht. Er is zoveel te ontdekken in Luik. Dit geleid bezoek leert u de stad kennen in al haar facetten, zowel cultureel als gastronomisch.

Een leuke manier om uw teambuilding in te vullen!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.