Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Conferentie- en congrescentrum

Op zoek een ideale plek in de Ardennen waar u als enige gastheer een seminar kunt organiseren? Opteer dan voor Le Presbytère in La Roche-en-Ardenne.

Le Presbytère (De Pastorie) is een ruim en luxueus ingericht huis in Vecmont, een dorpje op de hoogten van La Roche-en-Ardenne. Deze toplocatie wordt u aangeboden door de professionele eventorganisator Wildtrails.

Exclusieve seminars en op maat

Le Presbytère is een authentieke locatie voorzien van alle moderne comfort voor een seminar op maat en met u als enige gastheer.

  • 3 uiterst aangename, polyvalente vergaderruimtes
  • Salon, groot glasraam, huiselijke open haard, loungebar enz.
  • Terras met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur

Uw team beschikt tijdens het hele event over het volledige huis, aangevuld met onze meeting-, catering- en teambuildingservices.

Wildtrails

Sinds 1994 biedt Wildtrails luxueuze locaties aan voor zakelijke meetings, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Waalse, Belgische en internationale ondernemingen

Deze plekken zijn 'the places to be' in de Ardennen voor zakelijke ontmoetingen, seminars, teambuildingdagen enz.

Le Presbytère opent het hele jaar door de deuren voor uw businessmeetings en seminars op maat in de Ardennen en in exclusiviteit.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen56060

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Mobiele vertaalcabines - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse