Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

La Compagnie des Bateaux organiseert toeristische en zakelijke uitstapjes aan boord van een van haar drie boten. Inschepingen in Luik of Namen.

Troeven:

  • 5 salons met 40 tot 220 plaatsen
  • Tussen Dinant, Namen en Luik
  • Cruises by night

La Compagnie stelt drie boten ter beschikking voor deze toeristische en zakelijke boottochtjes op de Maas. Cruises by night. 5 salons met tot wel 220 plaatsen. Ontdek Wallonië per boot tussen Dinant, Namen en Luik.

Vanuit Le Grognon in Namen begint je boottocht op de Samber en een uur lang kan je dan vanuit een andere hoek de vele monumenten aanschouwen. In Dinant kan je dan weer genieten van de prachtige landschappen langs de boorden van de Maas, alsook van de talrijke gerenommeerde sites.

Nog steeds op de Maas, maar bij vertrek vanuit Luik kan je ten slotte ook de stad bewonderen vanop het water. Ideaal voor groepen tot 220 personen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Type school/seminarie16060
Totaal aantal zalen4--
Banket/diner4120200
Cocktail/receptie1150150
Tentoonstellingsruimte (m²)160-

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Bar - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Daglicht - Parking autocar - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten