Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Dit kasteel heeft alles in huis om te verleiden: 13 gezellige kamers, Frans park, minigolf, vijver, wellness en een zaal voor al uw banketten en productlanceringen.De troeven:

 

  • Lift, diverse salons en ontspanningszaal
  • Wellness (zwembad, sauna, jacuzzi, ...)
  • Vijver en groot Frans park

Het kasteel van Crawhez is een oase van rust, genesteld in een groene omgeving met prachtige vergezichten over de streek.
Het beschikt over 13 gezellige en comfortabele kamers met elk een privébadkamer en balkon. De gasten kunnen ook gebruik maken van een pianobar, een lounge met open haard en een restaurant. In het restaurant wordt bij voorkeur gekookt met seizoensproducten van topkwaliteit.
Het Franse park is 23.000 m² groot en beschikt over een minigolf. Mogelijkheid om te vissen in de vijver.
De gîte werd ingericht in een voormalige hoeve naast het geklasseerde Kasteel van Crawhez uit 1551.Er is een receptiezaal van 200 m² ter beschikking.
Het is de gedroomde locatie voor uw banketten, ceremonies, productlanceringen en recepties. Ook vergaderingen zijn mogelijk.

 

Praktisch

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Capaciteit: 28 personen

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 10 tot 28 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Frans

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Lift - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Daglicht - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi