Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Kasteel
  • Bouwkundig erfgoed

Deze boerderij in de buurt van Waver leent zich uitstekend voor exposities, seminaries, recepties en personeelsfeestjes.

Troeven:

  • Prachtige Brabantse hoeve
  • 3 zalen, waarvan 1 schuur
  • Vlot bereikbaar

Deze prachtige Brabantse hoeve in de buurt van Waver ontvangt tentoonstellingen, seminars en andere zakelijke evenementen in drie zalen en in een speciaal omgebouwde schuur.

La Ferme du Château is ideaal voor elk evenement. Vergaderingen en seminars zijn altijd niet-residentieel. De basisuitrusting en geavanceerde technologie is te huur.

3 aangrenzende kamers zijn beschikbaar en er is een brede waaier aan activiteiten:  u kunt zakelijke bijeenkomsten organiseren van 5 tot 300 pers. De cateraar Huîtrière & Eole vertegenwoordigd door de heer Michel Todosijevic staat in voor de maaltijden.

Er zijn eenvoudige en gastronomische formulies die uw smaakpapillen zullen verwennen, maar bovenal garant staan voor een uitstekende prijs / kwaliteit.

In de zalen kunt u tot 250 personen in theateropstellingen laten plaatsnemen, een presentatie organiseren van producten, audiovisuele apparatuur, auto's, ...

Buiten kunnen diverse incentives of teambuildings georganiseerd worden:: fietsen, mountainbiken, balspelen, boogschieten, opblaasbare spelen ... De parking biedt de extra mogelijkheid om een grote tent of een circus te installeren of om met de autocar te komen.
De omliggende weilanden zijn ook beschikbaar op aanvraag voor het landen of opstijgen van een helikopter. De Golfclub van Louvain-La-Neuve ligt op 5 minuten. Veel comfortabele hotels bevinden zich eveneens in de buurt van de Kasteelhoeve van Corroy.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen3--
Banket/diner3320450
Cocktail/receptie3600800
Tentoonstellingsruimte (m²)3350500

Gesproken talen

Frans

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking