Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

In het hart van het stadscentrum is het museum een plaats van transmissie en herinnering. Oude rijtuigen, trams en trolleybussen vertellen het verhaal van de mobiliteit.

Te zien: 

  • De volledig gerestaureerde oude tramremise
  • Historische objecten en documenten
  • Verhuur van zalen

Het Museum van het Openbaar Vervoer in Luik is gevestigd in een voormalige tramremise die opnieuw ingericht is. Het museum toont de geschiedenis van de mobiliteit vanaf de 18e eeuw tot nu. Je kan de museumzaal, de cafetaria en het auditorium huren. Je ontdekt een verzameling van historische objecten en documenten.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Dit museum biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina van het Museum voor het Openbaar Vervoer van Wallonië, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Externe catering

Activiteiten

6-12 jaar - +12 jaar

Voorzieningen

Cafetaria - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking voor motorhomes - Parking tweewielers - Parking - WiFi

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet