Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Groot hotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Dit hotel in Durbuy biedt kamers, seminariezalen en een ontspanningscentrum en organiseert oenologische en culinaire activiteiten.

Troeven:

  • 1 u 15 min. van Brussel
  • 17 kamers en 2 suites
  • Op een boogscheut van een van de mooiste golfterreinen van Europa

Le Sanglier des Ardennes bevindt zich vlak bij een van de mooiste golfterreinen van Europa. Het gebouw combineert traditionele en moderne architectuur en telt 8 aanpasbare, professionele zalen van meer dan 300 m2 groot.

Oenologie, teamcooking, een historisch bezoek aan het oude Durbuy, een visinitiatie, motorrijden en een helikoptervlucht of tocht in een heteluchtballon zijn slechts enkele van de activiteiten die het hotel organiseert.

Daarnaast stelt het ook een wellnesscentrum ter beschikking van zijn gasten. In Le Sanglier des Ardennes aan de oevers van de Ourthe komt u helemaal tot rust.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen4250320
Type school/seminarie432128
Type theater/concert (gelijkvloers)432128
U-vorm432128
Banket/diner1250250
Cocktail/receptie1250250

Aantal personen : 190 personen

Aantal kamers : 94

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Jacuzzi - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Barbecue - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi