Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Conferentie- en congrescentrum

Op zoek een ideale plek in de Ardennen waar u als enige gastheer een seminar kunt organiseren? Ontdek Le Garde-Chasse, vlakbij La Roche-en-Ardenne.

Dit ruime en luxueuze huis gelegen in het dorp Jupille-sur-Ourthe wordt aangeboden door Wildtrails, een professionele eventorganisator.

Een exclusief seminar en op maat

Le Garde-Chasse is de ideale plek voor de organisatie van een seminar, teambuilding, vergadering, workshop, coaching of training op maat met u als enige gastheer.

  • Grote polyvalente ruimtes
  • Salon met open haard
  • Wijnkelder omgebouwd tot loungebar
  • Schitterende keuken en terras met een uitzonderlijk uitzicht op de Ourthevallei

Tijdens uw seminar in Le Garde-Chasse bent u de enige gastheer ter plaatse. Op deze manier kunt u ook optimaal de meeting-, catering- en teambuildingservices benutten.

Wildtrails

Sinds 1994 biedt Wildtrails luxueuze locaties aan voor zakelijke meetings, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Waalse, Belgische en internationale ondernemingen.

Deze locaties zijn de Ardense 'places to be' voor zakenmeetings, seminars, teambuildingdagen enz.

Le Garde-Chasse wordt de locatie van het exclusieve en gepersonaliseerde seminar voor u en uw team, in een inspirerend natuurlijk kader!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Totaal aantal zalen6120120

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering

Voorzieningen

Mobiele vertaalcabines - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse