Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Boukai-Moulin is een karaktervolle woning in het midden van een 14 ha grote vallei. De woning is omgevormd tot een luxueus gastenverblijf met plaats tot 22 personen.

Troeven:

  • Gelegen tussen Luik en Aken
  • Gastenverblijf met een capaciteit van 22 personen
  • In het hart van een 14 ha grote privévallei

Boukai-Moulin werd gebouwd rond een centrale binnenplaats in een 14 ha grote privévallei. Gasten bevinden zich er dicht bij een rivier, graslanden, bosjes en een vijver. De Boukai-Moulin is een gedroomde locatie voor bedrijfsseminaries, evenementen en vergaderingen in het groen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 22 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Catering vrij - Fietsverhuur

Activiteiten

Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Droger - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten