Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Aux Fleurs des Champs, nabij Ferrières, is een oude stenen boerderij die luxueus werd opgeknapt. Een perfecte combinatie van moderniteit en landelijkheid.

Troeven:

  • 2,5 km van de autoweg E25
  • Seminariezalen voor max. 25 personen en gastronomische maaltijden, jacuzzi
  • Oude stenen boerderij, incentives mogelijk

Deze fraai gerenoveerde oude boerderij op slechts 2,5 km van de autoweg E25, biedt verschillende seminariezalen voor max. 25 personen. Gastronomische maaltijden, jaccuzi en sauna zijn ook beschikbaar. In dit juweeltje van de natuur kunnen incentives worden gehouden in een landelijk decor. Comfort en een gevoel van even helemaal weg te zijn, gegarandeerd.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Type school/seminarie12424
Totaal aantal zalen2--
Type theater/concert (gelijkvloers)15050
U-vorm12424
Boardroom166
Banket/diner15050
Cocktail/receptie2100160
Tentoonstellingsruimte (m²)2180220

Aantal personen : van 30 tot 32 personen

Aantal kamers : 11

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Golf - Jacuzzi - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Babymateriaal - Parking - Privé-sanitair - Droger - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten