Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Culinaire teambuilding
  • Incentive idee
Hotel Jean de Bohême biedt u een originele en onvergetelijke namiddag ‘Cultuur & Gastronomie’.
Na een bezoek aan het stadje met zijn schilderachtige straatjes en zijn middeleeuwse sfeer, vervoegt u de chef kok in zijn ruime en ultramoderne keuken. Hij vertelt u alles wat u nog niet wist over… de streekgastronomie!
Per team krijgt u een briefing en begint u aan uw opleiding, voorzien van een schort en een koksmuts. In een aangename en ontspannen sfeer leert u werken met de beste producten van de streek.
Op aanvraag zijn nog andere formules met bereidingen mogelijk...
Waar: Durbuy
Tijdsduur: 2u tot 3u.
Talen: FR, NL en EN.
Deelnemers: Min 8 / Max 30.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.