Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Familiedagen
  • Challenge/teambuilding

Zoek met uw telefoon en een stadsplan op zak uit wie de moordenaar is, met welk wapen en waar, als in een levensecht Cluedospel. Een animatie aangeboden door Charlerooms!

Het scenario

1666, het jaar waarin de stad Charleroi wordt gesticht, blijkt noodlottig voor koning Karel II. Hij wordt vermoord! Wie heeft dit vreselijke misdrijf op zijn (of haar) geweten?

Het concept

Deze escapegame volgt het principe van Cluedo voor 2 tot 40 deelnemers in groepjes van 2 tot 6.

Uw medewerkers moeten onderweg op hun smartphone raadsels oplossen en gaan in team op zoek naar de dader. Tijdens hun speurtocht vinden ze allerhande aanwijzingen en leren ze meteen ook de stad kennen.

De organisator

Charlerooms host outdoor en indoor escapegames in Charleroi. Ontdek ook ‘De Cryptide’, een levensecht ontsnappingsspel aan de Meren van de Eau d’Heure!

La Petite Escapade is een koortsachtige speurtocht door de straten van Charleroi, ideaal voor een spannende teambuilding of family day!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.