Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Challenge/teambuilding
Zin om de sensaties van een vrije val te beleven zonder uit een vliegtuig te springen? Fly in - De breedste vrijevalsimulator ter wereld bevindt zich in Luik.

De troeven:
  • Breedste vrijevalsimulator ter wereld
  • Vergader- en seminariezalen voor uw congressen
  • Andere activiteiten en formules mogelijk voor parachutisten

Het nieuwe vrijetijdsconcept FLY-in, op de site van LIÈGE AIRPORT herbergt de breedste, volledig ronde windtunnel van 15 meter hoog en met een diameter van 5,2 meter.
De lucht wordt tot 300 km/h gestuwd. Een uniek comfort en gegarandeerde sensaties zowel voor diegenen die hun eerste sprong doen als voor professionele parachutisten.
Naast deze gigantische simulator, biedt FLY-IN ook andere attracties, zoals een Big Airbag. Met een sprong in de leegte vanaf een hoogte van 3 tot 10m, is sensatie gewaarborgd !
Je bent ook van harte welkom in de bar en in het restaurant met uitzicht op de simulator.
De perfecte plek om je vrienden in actie te zien of professionele parachutisten te zien evolueren.

Ideaal voor uw vergaderingen

Naast de unieke animatie is de site uitgerust met diverse vergaderzalen en een conferentieruimte met een adembenemend uitzicht op de simulator.
FLY-IN, een concept waarbij technologie, prestaties en hevige emoties hand in hand gaan... de ideale plek voor wie een vrije val wil uitproberen!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.