Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Challenge/teambuilding
Stel u voor: in een park of aan de rand van een bos geniet u van de omgeving vanuit een luchtbel met 540° zicht. Aanrader!

Troeven:
  • Ongezien en origineel concept,
  • Overal in België mogelijk,
  • Aangepaste formules voor uw budget.

De grootste troef van de luchtbel is haar mobiliteit. U droomt ervan om op een bepaalde plek een meeting te organiseren? Dat kan. Maar ook als u geen idee hebt, helpt Weventures met het kiezen van een ideale plek die volledig overeenstemt met uw meeting.

U zal er zeker niets tekortkomen: een kleine generator voedt het scherm waarop u uw presentaties kan tonen en u beschikt ook over een flipchart en een bord.

Weventures past zich aan uw behoeftes aan en kan koffiepauzes, lunchpakketten en zelfs een barbecue voorzien op het einde van de dag als u dat wil. Bij slecht weer zorgt de organisatie voor tenten.
Als u net dat ietsje meer verwacht van uw vergadering, dan helpen wij u ook op weg: meerdere generators kunnen gebruikt worden om verschillende apparaten te verbinden. 

Waarom geen teambuilding?

De dag begint met het uitzoeken van de locatie van uw vergadering. Alle deelnemers worden in teams verdeeld en moeten zich kunnen oriënten met behulp van een kaart en een kompas... totdat ze de luchtbel vinden waar de meeting zal plaatsvinden.

Basisbudget

Ideaal voor groepen van +/- 10 personen per luchtbel, maximum 5 luchtbellen, dus 50 deelnemers. Het budget varieert tussen € 100 en € 150 per persoon, naargelang de opties.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.