Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Incentive idee
  • Andere Incentive Activiteiten

Met een ‘Dinner in the caves’ maakt u indruk op uw klanten en medewerkers. Deze buitengewone culinaire ervaring beleeft u 110 meter diep onder de grond, in het fabelachtige decor van de Grotten van Han.

Waarom niet eens buiten de lijntjes kleuren voor uw volgende walkingdinner of gastronomisch diner? De hoogst originele en majestueuze Wapenzaal vormt het perfecte kader voor al uw cocktailrecepties tot 300 gasten (met statafels). Deze ‘salle d’Armes’ beschikt tevens over 250 zitplaatsen.

Naargelang uw voorkeur en budget zijn er diverse formules mogelijk:

Buffet met streekproducten

Smakelijk, ambachtelijk en relax. Een selectie van koude, plaatselijke lekkernijen met lokale wijnen of bieren, u aangeboden door de chef van het domein.

Creative cooking

Verfijnd, origineel en smaakvol. Een verrassend menu met artisanale en seizoensproducten, samengesteld door een opkomende Bib Gourmand-chef-kok.

Exclusieve gastronomie

Somptueus, bezielend en uniek. Geniet in alle exclusiviteit van de verleidelijke culinaire creaties van een sterrenchef.

Andere troeven

> Geanimeerde muzikale activiteiten op aanvraag

> Eenvoudig bereikbaar

  • Op 55 km van Namen
  • Op minder dan 75 km van Luik en Charleroi

‘Dinner in the caves’ bezorgt u een onvergetelijke gastronomische ervaring in de Grotten van Han.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.