Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • MICE-organisator
  • Culturele rondreizen
  • Meeting & incentive organisator
  • Sport & outdoor organisator

Thuin Tourisme heeft een ruim assortiment ludieke, sportieve en smakelijke teambuildingactiviteiten op uitzonderlijke locaties in de provincie Henegouwen.

Haal de banden binnen uw teams aan tijdens een in- of net ontspannende groepsactiviteit naar keuze in de streek rond Thuin, al dan niet met een gastronomische touch.

Alle activiteiten – zij het een ‘proclamatiemoment’, een event als relatiegeschenk, family day enz. – worden tot in de puntjes verzorgd, ook de horecaservices. En ze gaan stuk voor stuk door op exceptionele sites verspreid over de regio van Thuin.

De mysterieuze Abdij van Aulne

Een indrukwekkende locatie en een unieke ervaring voor uw medewerkers! Verken de bevreemdende omgeving van de Abdij van Aulne aan de hand van leuke challenges en originele raadsels.

Houten reuzenspellen in Thuin

Waan uzelf terug kind met de grote houten spellen in het middeleeuwse stadscentrum van Thuin. In deze prachtige omgeving leeft u zich uit met een reuzenmikado of gaat u voor de winst tijdens een spelletje ‘détanque’, een originele mengelmoes van petanque met ... grote dobbelstenen!

Oriëntatietocht in Ragnies

We droppen u in Ragnies, een van de mooiste dorpjes van Wallonië, en laten u zelf de omgeving ontdekken langs smalle straatjes, wouden en toeristische bezienswaardigheden.

Thuin Tourisme is de partner voor uw teambuildings op maat in de provincie Henegouwen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands