Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • MICE-organisator
  • Evenementenorganisator
  • Meeting & incentive organisator
  • Sport & outdoor organisator

OALI organiseert overal in Wallonië workshops rond de streekeigen en seizoensgebonden keuken, onder de vorm van teambuildings of interactieve ateliers tot 30 personen.

De alternatieve keuken volgens OALI

  • Streekeigen, seizoensgebonden en intuïtief
  • Recepten die eenvoudig thuis na te maken zijn
  • Lekker en gezond
  • Uitsluitend vegetarisch, de groenten zijn de ster van elke bereiding

Teambuildings

> Activiteitenprogramma

  • Uw team wordt met een warme glimlach onthaald in een specifiek voor hen bestemde ruimte
  • De groepen worden verdeeld en de activiteit toegelicht
  • Met een blinde degustatie worden alle zintuigen geprikkeld
  • De teams bereiden onder begeleiding hun gerechten
  • Iedereen krijgt de kans het hele menu te proeven in een gemoedelijke sfeer
  • De gerechten gaan vergezeld van aangepaste biologische wijnen

> Onthaalcapaciteit

  • Per groepen van 10 tot 30 personen

> Gemiddelde duur

  • Ongeveer 3,5 uur

Interactieve workshops

> Blinde proeverij van detoxsapjes

> Thematische initiaties over gezond en lekker koken

  • Healthy ontbijt
  • Gezonde snack
  • Eenvoudige, lichte en originele lunch

> Tal van tips & tricks en recepten

  • De menu’s worden aan de smaakvoorkeuren en seizoenen aangepast.
  • Iedere deelnemer krijgt alle recepten mee naar huis.

De ‘alternative cooking’-teambuildings en -workshops van OALI vormen de ideale kennismaking met een tegelijk gezonde, streekeigen en seizoensgebonden keuken.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans