Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bar
  • Lounge bar
Een gezellige ruimte met open space en vergaderzalen zodat ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en ideeën uitwisselen in ideale omstandigheden.
De troeven:
  • Veel licht, modern en een ontspannen sfeer
  • Open workspace, verdeeld over drie verdiepingen
  • Dag- of maandformule.

Deze eerste "startup bar" is een origineel concept en wil ontmoetingen rond ondernemerschap en creativiteit bevorderen. Tegelijkertijd wil het dynamiek brengen in het ecosysteem van de Creative Spark.
Deze bar wil een werkplek zijn waar gezelligheid heerst, waar je kan netwerken of vergaderen bij een glas. De ruimte werd ontworpen om aangename en moduleerbare werkomstandigheden aan te bieden: er zijn ontspanningszones, creatieve ruimtes, klassieke kantoren en vergaderzalen.
Verschillende sferen en werkopstellingen maken het een volledige en diverse werkplek.
De OFFBar organiseert elke donderdag Afterworks tot 22u en is open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 19 uur.
Bovendien kan hij snel transformeren in "lounge bar".
Er worden tot slot regelmatig evenementen georganiseerd en elke donderdagavond is een Happy Hour formule voorzien. Ook kan je er ontbijten en lichte lunches verkrijgen: om mee te nemen of ter plaatse op te eten.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Bar - Daglicht - Parking - WiFi