- Team cooking space
- Restaurant, brasserie & frituur
- Gastronomisch restaurant
Naast een gastronomisch restaurant biedt la table d'Upignac formules voor bezoeken, maaltijden, animatie en onthaal op de boerderij.
De troeven:
La table d'Upignac van Luik stelt kooklessen en culinaire activiteiten voor waarbij eendenlever in kijker staat. Er is een restaurantzaal, een schuur en twee vergaderzalen voor diverse evenementen.
La table d'Upignac biedt het beste van de eend.
- eendenleverspecialiteiten
- Bezoeken, culinaire activiteiten en boetiek
- 2 vergaderzalen en een schuur voor evenementen
La table d'Upignac van Luik stelt kooklessen en culinaire activiteiten voor waarbij eendenlever in kijker staat. Er is een restaurantzaal, een schuur en twee vergaderzalen voor diverse evenementen.
La table d'Upignac biedt het beste van de eend.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantal | Capaciteit van de grootste zaal | Globale capaciteit | |
---|---|---|---|
Type school/seminarie | 3 | 100 | 250 |
Totaal aantal zalen | 4 | - | - |
Type theater/concert (gelijkvloers) | 4 | 250 | 400 |
U-vorm | 2 | 50 | 90 |
Banket/diner | 3 | 250 | 250 |
Cocktail/receptie | 1 | 400 | 400 |
Diensten
Interne catering
Voorzieningen
Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - WiFi