Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Team cooking space
  • Restaurant, brasserie & frituur
  • Gastronomisch restaurant
Naast een gastronomisch restaurant biedt la table d'Upignac formules voor bezoeken, maaltijden, animatie en onthaal op de boerderij.
De troeven:
  • eendenleverspecialiteiten
  • Bezoeken, culinaire activiteiten en boetiek
  • 2 vergaderzalen en een schuur voor evenementen

La table d'Upignac van Luik stelt kooklessen en culinaire activiteiten voor waarbij eendenlever in kijker staat. Er is een restaurantzaal, een schuur en twee vergaderzalen voor diverse evenementen.
La table d'Upignac biedt het beste van de eend.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Totaal aantalCapaciteit van de grootste zaalGlobale capaciteit
Type school/seminarie3100250
Totaal aantal zalen4--
Type theater/concert (gelijkvloers)4250400
U-vorm25090
Banket/diner3250250
Cocktail/receptie1400400

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - WiFi