Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Buitengewone projecten vragen om buitengewone locaties ... Daarom is Wallonië de juiste keuze voor uw congressen en incentives.

Uw teams uitdagen tijdens een thema-event rond ondernemerschap? Uw medewerkers bedanken met een verrassende incentive? Met klanten onderhandelen in een uitzonderlijke setting en met een uiterst professionele service? Wallonië lost al uw verwachtingen in!

10 redenen om naar Wallonië te komen

1. In Wallonië is er nog heel wat natuur en bovendien is alles goed bereikbaar

Ideaal voor een meeting 'in het groen en voor de organisatie van talloze evenementen en activiteiten indoor of outdoor. Het is ook een bestemming die gemakkelijk bereikbaar is via 
•    de luchthavens van Charleroi (Brussels South) en Luik (Bierset);
•    het Belgische wegennet, een van de dichtste van Europa;
•    een uitstekend spoorwegennet.

2. Wallonië bulkt van de uitzonderlijke en buitengewone plekken

  • In de uitgestrekte groene ruimte vindt u tal van kastelen in verschillende bouwstijlen zoals renaissance (Kasteel van Freÿr…), klassiek (Château Jemeppe...) en neo-klassiek (Kasteel van Seneffe, ...) maar ook privéresidenties, bijzondere hotels en historische verblijven.
  • Tot het onvergelijkbare natuurlijk erfgoed van Wallonië behoren enkele prachtige prehistorische grotten (Grotten van Han...).
  • Er is ook het Hergé Museum, gewijd aan Kuifje en nog zoveel meer ...

3. Wallonië is een levensgroot multisportterrein!

Oefen op de tenniscourts waar Justine Henin, een Waalse tennisster, wereldkampioen werd! Of geniet van de uitzonderlijke omgeving voor buitensporten zoals:

  • Golf, bergbeklimmen, paragliding, speleologie enz.

  • Een challenge te voet, te paard, per kajak of mountainbike, ...
  • Een kasteel bestormen, een schattenjacht, op verkenning in een mijn, ...

4. Wallonië houdt van congressen

Het zuiden van België biedt tal van locaties die zich ideaal lenen voor uw congres, denk bv. aan:

  • Luik
  • Namen
  • Charleroi
  • Louvain-la-Neuve

En dan zijn er nog de kleinere charmesteden zoals Waterloo, Bernissart, Durbuy, Spa en Dinant, ...

5. Wallonië staat ook voor 'Levenskunst', 'Kwaliteit', 'Echt Welzijn' en 'Gastvrijheid'

Elke bestemming gaat er prat op dat ze zaken als 'Art de vivre', 'Kwaliteit', 'Echt Welzijn' of 'Gastvrijheid' kan bieden. Maar enkel in het zuiden van België vindt u al die kwaliteiten tegelijk. Een ervaring om te beleven en te herbeleven, ook met het hele gezin.

6. Op het vlak van cultuur hoeft Wallonië voor geen enkele locatie onder te doen

Enkele voorbeelden uit het recente verleden: de twee Gouden Palmen van Cannes van Belgische filmmakers (de gebroeders Dardenne), internationaal bekende stripkunstenaars (Hergé, Peyo, ...), geniale muzikanten van Sax tot Toots Thielemans, ... Wat mag het voor u zijn? Gepersonaliseerde culturele bezoeken, evenementen op maat, al dan niet als aangename aanvulling op een intensieve werksessie, ...

7. In Wallonië voelt u zich thuis

Internationale hotelketens en kleine charmehotels verzorgen uw privéfeesten, evenementen of zakelijke meetings. U zult zich hier altijd thuis voelen. Gastvrijheid is een begrip in het zuiden van België.

8. Wallonië is heerlijk

Wallonië is ook op het bord gezellig en gul. De rijkdom van het terroir, de creativiteit en knowhow van de chef-koks, de ambachtelijke producenten en de feestelijke ambiance zorgen voor unieke gerechten met authentieke smaken.

9. Wallonië verrast met onalledaagse pareltjes

Een vergadering organiseren in een abdij of een escape game uitproberen in de kelders van een echte citadel tijdens een teambuilding? In Wallonië kan het allemaal. Het zuiden van België beschikt over een uitstekende infrastructuur en een brede waaier exceptionele en onvergetelijke activiteiten.

10. Wallonië, gewoon omdat het zo mooi is!

Wallonië is een combinatie van natuur en cultuur, van folklore en innovatie, altijd goedlachs maar ook met de professionaliteit die voor u essentieel is. Wallonië verwelkomt u met open armen! Geen tijd meer te verliezen, kies voor Wallonië!

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Dit vind je misschien ook leuk