Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Designhotel
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Het hotel Dolce La Hulpe Brussels biedt u 4 sterrenkamers, zalen met een schitterend uitzicht op de bomen rondom en meer dan 4.000 m² ruimte voor al uw events.

Dolce La Hulpe | Meetings en incentives in Wallonië

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

De ideale plek voor een zakelijk verblijf

Het hotel Dolce La Hulpe, middenin het Zoniënwoud dat door UNESCO werd erkend als werelderfgoed, ligt slechts enkele kilometers van Brussel, de hoofdstad van Europa. Het beschikt over professionele teams die uw zakelijke verblijf, seminarie of ander bedrijfsevent in goede banen leiden.

  • 264 kamers en suites met 4 sterren die uitkijken op de uitzonderlijke oude beuken
  • 2 restaurants en 2 bars
  • Een wellnesscenter
  • Op 15 km van Brussels Airport en het centrum van Brussel

4.500 m² vergaderruimte

Met 27 plenaire zalen, 12 subcommissiezalen en 2 auditoriums (150 en 500 plaatsen) beschikt dit etablissement over 4.500 m² ruimte met alle comfort voor al uw vergaderingen.

Al deze ruimtes voldoen aan de IACC-normen (International Association of Conference Centres) en beschikken over een hightechuitrusting.

Dolce La Hulpe Brussels is de perfecte locatie voor uw vergaderingen, conferenties en evenementen. Vlakbij de hoofdstad kunt u er ten volle genieten van de rust en de natuur.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 528 personen

Aantal kamers : 264

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Groepsmenu - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Vaste vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Mini-bar - Parking autocar - Parking - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten